Jaarcursussen woord

Toneel Kids & Juniors (vanaf 3de leerjaar)

Je leert stap voor stap de basistechnieken van toneel. Regelmatig speel je korte stukjes voor publiek zodat je leert op de planken staan. Hou je van afwisseling en kruip je graag in de huid van iemand anders? Dan is deze cursus iets voor jou!

Theater Kids & Juniors (vanaf 3de leerjaar)

Je volgt reeds de cursus toneel, maar je wil meer? Dit is de perfecte aanvulling. Je werkt een heel jaar lang aan een groot toneelstuk met een cool decor en bangelijke kostuums. Zo pas je toe wat je reeds in de lessen toneel leerde.

Toneel Adults (18+)

Je wil graag acteren? Dan is deze cursus geknipt voor jou. Je leert de nodige technieken om zelfverzekerd en geloofwaardig op een podium te staan aan de hand van korte stukjes. Regelmatig sta je op de planken om wat je tijdens de lessen leerde in de praktijk om te zetten.

Musical (vanaf 3de leerjaar)

Hou je van zingen, dansen en toneelspelen? Dan zit je hier op je plaats!

Initiatie musical!

Vanaf het eerste leerjaar kan er op zeer creatieve manier kennis gemaakt worden met musical. Dansen, zingen, toneel spelen, het hoort allemaal bij musical en zal al spelend worden aangeleerd aan de kinderen. Vanaf het derde leerjaar wordt er naar een heuse musicalvoorstelling gewerkt.

Meer informatie op onze infodag op zaterdag 25 augustus 2018 van 10u tot 12u.

Dictie & Voordracht (vanaf 3de leerjaar, ook 18+)

Leer je stem juist gebruiken en oefen een correcte uitspraak. Creatief taalgebruik en zelfzekerheid zijn zeker aandachtspunten tijdens de lessen.

Breng een verhaal of gedicht tot leven zodat elke luisteraar aan de stoel gekluisterd blijft om geen seconde te missen!