Inschrijven

Ga verder naar de inschrijvingswizard.

Online inschrijven

Bespaar tijd en een rit naar de muziekschool door jezelf online in te schrijven. Dit kan vanaf 1 juli 2018 t/m 9 september.

Als je na een ingevoerde inschrijving nog wijzigingen wilt doorvoeren (bv leerling/vakken toevoegen en/of verwijderen) kan je je best helemaal opnieuw inschrijven. Wanneer meerdere inschrijvingen van dezelfde personen worden ontvangen, zal enkel naar de laatste inschrijving gekeken worden.

Ga verder naar de inschrijvingswizard.

Inschrijvingsdagen

Er is een inschrijvingsmoment voorzien op zaterdag 25 augustus 2018 tussen 10u00 en 12u00 in de Gemeentelijke Muziekschool, Kleinesteenweg 4, 3130 Begijnendijk .

Tussen 9 september en 16 september kan er enkel nog worden ingeschreven door contact op te nemen met de directie (zie contact).

Na 16 september zijn er geen inschrijvingen meer mogelijk.

Inschrijvingsgelden

Er is een prijsverschil tussen inwoners binnen en buiten onze gemeente. Dankzij de steun en subsidies van de gemeente Begijnendijk kunnen we voor leerlingen uit Begijnendijk en Betekom een korting aanbieden.

Vanaf een 2e jaarcursus voorzien we een korting van € 50, met uitzondering van samenspel, theater en notenleer die reeds een verlaagd tarief hebben.

Tarieven voor inwoners van Begijnendijk-Betekom

  • Individuele les (piano, viool, klassieke gitaar, ...): € 190
  • Groepsles (begeleidingsgitaar, toneel, ...): € 170
  • Samenspel en theater: € 70

Tarieven voor niet-inwoners van Begijnendijk-Betekom

  • Individuele les (piano, viool, klassieke gitaar, ...): € 250
  • Groepsles (begeleidingsgitaar, toneel, ...): € 230
  • Samenspel en theater: € 130

Notenleer

Het lesgeld van notenleer bedraagt € 25 indien ook lessen voor een instrument worden gevolgd in onze school. Indien notenleer de enige gevolgde les is, bedraagt het inschrijvingsgeld € 125

Hiervoor wordt geen verschil gemaakt tussen inwoners van binnen en buiten de gemeente.

Betalingen

Na de inschrijving krijgt u een bevestigingsmail met daarin de nodige betalingsfaciliteiten en het juiste bedrag. Betalen van het lidgeld kan op rekeningnummer BE69 7343 0521 7478 met vermelding van de volledige namen van de betrokken personen. De betalingen dienen te gebeuren voor de officiƫle start van de lessen: 17 september.

Pas na het betalen van het inschrijvingsgeld is de inschrijving definitief en kan voor individuele lessen het lesuur worden doorgegeven.

Uitschrijven

Als er wordt besloten om de gekozen les niet te volgen, wordt er verwacht dat de verantwoordelijke directie wordt ingelicht. Zo kan zij zorgen voor de uitschrijving.

Bij uitschrijvingen tot en met 7 oktober krijgt u de helft van het lesgeld terugbetaald. Vanaf 8 oktober worden er geen terugbetalingen meer voorzien.