Inschrijven

Inschrijven

Inschrijven

Bespaar tijd en een rit naar de muziekschool door jezelf online in te schrijven. Dit kan vanaf 1 juli t/m 6 september voor muziek en vanaf 1 juli t/m 20 september voor woord.

Omwille van corona vragen we om zoveel mogelijk online in te schrijven. Bij problemen of vragen kan je mailen naar administratie@debegijn.be en helpen we je bij de inschrijving.

Ga verder naar de inschrijvingswizard.

Op zaterdag 11 juli 2020 vanaf 10u00 voorzien we een inschrijvingsmoment in de Gemeentelijke Muziekschool, Kleinesteenweg 4, 3130 Begijnendijk, enkel op afspraak. Deze afspraak kan u op voorhand maken via info@debegijn.be.

Voor muziek kan je tussen 7 september en 13 september enkel nog inschrijven door contact op te nemen met de directie. Voor woord is dit van 21 september t/m 27 september.

Na 13 september zijn er geen inschrijvingen meer mogelijk voor muziek. Na 27 september zijn er geen inschrijvingen meer mogelijk voor woord.

Betalingen

Na de inschrijving krijgt u een bevestigingsmail met daarin de nodige betalingsfaciliteiten en het juiste bedrag.

Betalen van het lidgeld kan op rekeningnummer BE69 7343 0521 7478 met vermelding van de volledige namen van de betrokken personen. De betalingen dienen te gebeuren ten laatste op 6 september voor muziek, ten laatste op 20 september voor woord.

Pas na het betalen van het inschrijvingsgeld is de inschrijving definitief en kan voor individuele lessen het lesuur worden doorgegeven.

Tarieven

Dankzij de steun en subsidies van de gemeente Begijnendijk kunnen we voor leerlingen uit Begijnendijk en Betekom een korting aanbieden.

Vanaf een 2e jaarcursus voorzien we voor alle leerlingen een korting van € 50, met uitzondering van samenspel, theater en notenleer die reeds een verlaagd tarief hebben.

Tarieven voor inwoners van Begijnendijk-Betekom
  • Individuele les (piano, viool, klassieke gitaar, ...): € 190
  • Groepsles (begeleidingsgitaar, toneel, ...): € 170
  • Samenspel en theater: € 70
Tarieven voor niet-inwoners van Begijnendijk-Betekom
  • Individuele les (piano, viool, klassieke gitaar, ...): € 250
  • Groepsles (begeleidingsgitaar, toneel, ...): € 230
  • Samenspel en theater: € 130
Notenleer

Het lesgeld van notenleer bedraagt € 25 indien ook lessen voor een instrument worden gevolgd in onze school. Indien notenleer de enige gevolgde les is, bedraagt het inschrijvingsgeld € 100.

Hierbij wordt geen verschil gemaakt tussen inwoners van binnen en buiten de gemeente.

Uitschrijven

Als er wordt besloten om de gekozen les niet te volgen, gelieve dan de verantwoordelijke directie in te lichten. Zo kan zij zorgen voor de uitschrijving.

Bij de annulatie van een inschrijving tot 18 oktober wordt er 25% van het inschrijvingsgeld ingehouden als annuleringskosten. Daarnaast wordt ook de kostprijs voor de gevolgde lessen ingehouden.

Na 18 oktober wordt er geen inschrijvingsgeld meer terugbetaald.