Activiteiten

Kom kijken naar en neem deel aan onze activiteiten zoals de klasconcerten, toneelvoorstellingen, speldagen en de eindshow van ons zomerkamp.

Opgelet, voor sommige activiteiten en voorstellingen zijn de plaatsen beperkt en is reserveren aangewezen.

Murder in Style (Kids)

04-05-2024
Basisschool De Puzzel, Begijnendijk

"MURDER IN STYLE" 

speelt zich af op een afgelegen eiland waar modeontwerper Alicia Dischamani haar langverwachte modeshow organiseert. Onder de aanwezigen zijn haar partner en rechterhand Joris, zijn dochter en model Eline, haar trouwe secretaresse Kate, Alicia's zoon Guillaume, de toegewijde huishoudster Suzy, beste vriendin Marijke, journalist Wouter en milieuactivist Tijm.

Alicia gaat door het leven als een gepassioneerd mode-icoon. Haar gedrevenheid maakt haar zeer succesvol, al is niet iedereen daar even tevreden mee. Tijdens haar exclusieve modeshow op een afgelegen eiland in Griekenland wordt ze dood aangetroffen achter de coulissen. Al snel wordt duidelijk dat er kwaad opzet in het spel is. Het mysterie is moeilijk op te lossen aangezien alle gasten een motief én gelegenheid hadden. De aanwezige pers neemt de taak van detective op zich. Maar wie is de moordenaar? De huishoudster? Haar zoon? Een pas ontslagen model? Alleen door samen te werken kan de dader ontmaskerd worden, maar dat lijkt moeilijker dan gedacht...

De kids geven het beste van zichzelf tijdens hun theatershow op 04/05. De voorstelling start om 19u en vindt plaats in GBS De Puzzel te Begijnendijk.

Opgelet: De Juniors brengen hetzelfde stuk, maar in een eigen versie én op een andere datum! Kijk dus zeker na of je voor de juiste voorstelling reserveert!

Murder in Style (Juniors)

18-05-2024
Basisschool De Puzzel, Begijnendijk

Sensationeel nieuws! Mode-icoon & zakenvrouw Alicia Dichamani, wordt dood aangetroffen op de voorstelling van haar nieuwste collectie. Er wordt gevreesd voor kwaad opzet. Door noodweer kan echter niemand weg… inclusief de dader! Wie zou het kunnen geweest zijn? En waarom? Welke geheimen komen nog aan het licht?  

Murder in style is een spannend en meeslepend moordmysterie geschreven door Jasmien Schepers en Jelle Vervloessem. Onder regie van Thomas Luyten en William Salaets brengen Tiany Heyligen, Winde Mertens, Lieselot Schriers, Robbe Van den Brande, Lore Verstraeten en Axel Witdoeck leven in de personages.

Denk jij te kunnen ontrafelen wie het is? Reserveer je tickets op https://www.debegijn.be

Neem je vergrootglas erbij en geniet van de voorstelling!

De show start om 19u.

Opgelet: De Kids brengen hetzelfde stuk, maar in een eigen versie én op een andere datum! Kijk dus zeker na of je voor de juiste voorstelling reserveert!

Ik, ik, ik (Volwassenen)

25-05-2024
Basisschool De Puzzel, Begijnendijk

Met het schip van onze samenleving steven we naar daar waar we in het verleden vaak over vreesden: de toekomst. Maar was het vroeger dan beter? Zijn wij barbaren van een vervlogen tijd, voor iemand die leeft in het jaar 3024 en zijn we simpele zielen voor iemand uit de middeleeuwen? Ga met de volwassenafdeling van het Begijnendijks kamertoneel mee op zoek naar de antwoorden in het existentiële stuk "ik, ik, ik". Antwoorden op vragen die in vraag stellen of we wel goed bezig zijn of dat we er misschien juist te veel bij stilstaan. Vergezel ons op 25 mei 2024 in GBS De Puzzel in Begijnendijk. 

Een hilarische en met herkenbaarheden doorspekte theatervoorstelling door de groep volwassenen.

Gemengd Concert en Proclamatie

26-05-2024
Basisschool De Puzzel, Begijnendijk

Onze leerlingen muziek tonen u graag wat zij in hun mars hebben!

Doorlopend vrije toegang van 15u-18u.

Aansluitend is er de proclamatie van van de leerlingen Notenleer.